fbpx

פיצה במחבת!

כמות: 15 פיצות אישיות
רמת קושי: קל

החומרים:

  • 1 ק"ג קמח כוסמין לבן
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כף מלח
  • ½-2 כוסות מים (כוס = 240 מ"ל)
  • ¼ כוס שמן

לרוטב פיצה:

  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות חומץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה:

לבצק:

ללוש במיקסר 5-7 דקות לבצק אחיד, להניח 10 דקות למנוחה ולחלק ל-15 כדורים שווים

 

לרוטב פיצה:

להשחים את הרסק עם השמן ורבע כוס מים

להוסיף את השום והתבלינים

להוסיף עוד חצי כוס מים

לבשל כ-5  דקות

לפתוח כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ

לחמם מחבת טפלון

לשמן מעט

להניח את הבצק במחבת לבשל כ-3 דקות

להפוך את הבצק

למרוח את הרוטב

להוסיף תוספות זיתים פיטריות / מוצרלה / עגבניות …

לפזר גבינה צהובה

לכסות את הסיר

לבשל כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!