fbpx

פיצה בצורת אוזני המן

עם גבינת פרמז'ן מקמח כוסמין לבן נפלאות
רמת קושי: קל עד בינוני

החומרים:

1 ק"ג קמח כוסמין לבן (או קמח לבן רגיל)

1 קוביית שמרים טריים (או 2 כפות שמרים יבשים)

6 כפות סוכר

3.5 כוסות מים פושרים (כוס = 180 מ"ל)

1 כף מלח

רבע כוס שמן זית

למילוי:

רוטב פיצה מוכן / גבינה צהובה / גבינת פרמז'ן / זיתים שחורים

 

וגם: חלמון להברשה ושומשום לפיזור

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר ממיסים את השמרים עם כוס מים וסוכר, מערבבים, מוסיפים את הקמח ושאר הנוזלים, לשים לבצק אחיד, ואז מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות, מכסים, ומתפיחים שעה.

יוצרים כדורים, מרדדים לעיגול קצת יותר גדול מפיתה ממוצעת, ומחוררים בעזרת מזלג או קורץ חורים.

מורחים את רוטב הפיצה, מפזרים את הגבינות, מקפלים לאוזן המן ומהדקים היטיב.

שמים זית במרכז, מברישים חלמון, מפזרים שומשום ומתפיחים שעה נוספת.

מהדקים שוב את הקצוות, ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות על טורבו.

 

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!