fbpx

פיצה יפיפה

טעימה ללא התפחה בקלות ובמהירות
רמת קושי: בינוני
זמן אפייה: כ- 20 דקות

החומרים:

לבצק

1 ק"ג קמח פיצה 'נפלאות'

2 כפות סוכר

2 כפות שמרים

1 כף מלח

½+2 כוסות מים חמימים (כוס = 240 מ"ל)

¼ כוס שמן

ללוש לבצק אחיד במשך כ – 10 דקות

לרוטב:

4 כפות שמן

2 כפות רסק עגבניות

1 כוס מים

3 שיני שום כתוש

¼ כפית פלפל שחור

½ כף אורגנו

1 כפית מלח

1 כף סוכר

1 כף חומץ

 

מה עוד?

רצועות מוצרלה

גבינה צהובה מגוררת

ירקות ועלים לקישוט

אופן ההכנה:

לבצק:

ללוש לבצק אחיד במשך כ – 10 דקות

 

לרוטב:

להכניס את כל החומרים לסיר, להביא לרתיחה ולכבות את הגז

 

לפתוח את הבצק לעיגול – גדול יותר מהתבנית ולמתוח על התבנית כשהשוליים מחוץ לתבנית

לסדר מסביב רצועות מוצרלה בקצה התבנית ולהוסיף גבינה צהובה

מקפלים את שולי הבצק פנימה מעל הגבינות (נוצר כיס גבינות)

מורחים על בסיס הבצק את הרוטב ומקשטים בכל מה שאוהבים

חורצים עם סכין את הבצק מסביב ומקפלים ליצירת מסגרת יפה

לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כ- 20 דקות

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!