fbpx

פיצה מושלמת מ'קמח פיצה' מבית נפלאות

רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: שעה

החומרים:

💥לבצק

  • 500 גרם קמח פיצה נפלאות
  • כף ורבע שמרים יבשים
  • כפית מלח
  • קורט סוכר
  • רבע כוס שמן זית
  • 400 גר מים

💥רוטב פיצה תוספות:

💥רוטב פיצה:

  • מעט שמן זית
  • חצי קופסא של עגבניות מגורדות
  • 3 כפות רסק עגבניות משובח
  • מעט שום
  • מלח
  • כף פפריקה חריפה
  • 2 כפות אורגנו
  • לבשל הכל 30 דקות

 

 

💥תוספות:

  • עגבניות
  • בצל
  • זיתים
  • מוצרלה – או כל מה שתחפצו

אופן ההכנה:

  • לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
  • מחלקים את הבצק ל2 ונותנים מנוחה 10 דקות
  • פותחים כל בצק לעיגול
  • מורחים את רוטב ושמים את התוספות
  • מכניסים את הפיצה כל הלילה למקרר – (זאת ההתפחה הכי טובה לפיצה הן מבחינת הבצק והן מבחינת הטעמים)

 

💥אפיה:

  • שמים אבן שמוט ברשת התנור במסילה התחתונה. (אם אין לכם תוכנית פיצה בתנור שימו במסילה האמצעית)
  • מחממים את התנור על 260 מעלות בטורבו למשך שעה
  • מניחים על האבן את הפיצה ואופים עד שהפיצה שחומה זה לוקח בערך 10 דקות

 

יפעת רגב

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!