fbpx

פיצה עם בצל

רמת קושי: קל עד בינוני

החומרים:

1 ק"ג קמח כוסמין לבן (אפשר קמח רגיל)

חצי כוס סוכר (כוס = 180 מ"ל)

כף גלוטן

שקית שמרים או קוביית שמרים

3 כוסות חלב מופשר

50 גרם חמאה מומסת

4 כפות גבינה לבנה (או גבינת נפוליאון – מומלץ)

1 כף מלח שטוחה

 

לרוטב ופיזור:

לרוטב: 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות לקרמל עד להזהבה, להוסיף מלח, פלפל שחור, אורגנו ואבקת שום ולקרר.

 

לפיזור: גבינה צהובה מגורדת, זיתים ועגבניות חתוכות.

אופן ההכנה:

לרוטב: 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות לקרמל עד להזהבה, להוסיף מלח, פלפל שחור, אורגנו ואבקת שום ולקרר.

 

לפיזור: גבינה צהובה מגורדת, זיתים ועגבניות חתוכות.

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!