1 ק"ג קמח כוסמין לבן (אפשר קמח רגיל)
חצי כוס סוכר (כוס = 180 מ"ל)
כף גלוטן
שקית שמרים או קוביית שמרים
3 כוסות חלב מופשר
50 גרם חמאה מומסת
4 כפות גבינה לבנה (או גבינת נפוליאון – מומלץ)
1 כף מלח שטוחה
לרוטב: 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות לקרמל עד להזהבה, להוסיף מלח, פלפל שחור, אורגנו ואבקת שום ולקרר.
לפיזור: גבינה צהובה מגורדת, זיתים ועגבניות חתוכות.
לרוטב: 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות לקרמל עד להזהבה, להוסיף מלח, פלפל שחור, אורגנו ואבקת שום ולקרר.
לפיזור: גבינה צהובה מגורדת, זיתים ועגבניות חתוכות.