fbpx

פיצה עם גבינת שמנת, פטריות ותוספות

כמות: 3 מגשים XL
רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: 20-25 דקות

החומרים:

1 ק"ג קמח פיצה 'נפלאות

4\3 כוס סוכר (כוס = 180 מ"ל)

2\1 כוס שמן זית

3.5 כוסות מי ברז

1 כף שמרים יבשים

1 כף מלח

גבינות ותוספות

גבינת שמנת נפוליאון בטעם זיתים או שום שמיר

פתיתי גבינה צהובה

 

ביצה

שומשום

 

תוספות לבחירה: פטריות חומות טריות / פלפל ירוק מתוק / זיתים ללא חרצנים / תירס מקופסת שימורים / זעתר

 

מה עוד?

מגשי פיצה / ספרי שמן

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר מכניסים את הסוכר, השמרים וכוס מים אחת, מערבבים ומניחים כ 5 עד להיווצרות בועות

מוסיפים את שאר הקמח, מתחילים לישה איטית, מוסיפים את המים בהדרגה ותוך כדי לישה ולבסוף את המלח עד לאיחוד הבצק

ממשיכים בלישה ובהדרגה מוסיפים את השמן עד לקבלת בצק רך מאד וגמיש

מורידים את הבצק למשטח עבודה משומן, חותכים את הבצק ל 3 כדורים שווים, משמנים גם אותם ומכסים למשך שעה

מרססים בשמן את מגשי הפיצה, מניחים על התבנית ומותחים את הבצק היטב עד השוליים

מחוררים בעזרת עם מזלג ומורחים את גבינת השמנת ולאחר מכן את הגבינה הצהובה, מפזרים את התוספות והזעתר לפי הטעם, ביצה ושומשום מסביב, ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות 20-25 דקות עד להזהבה

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!