fbpx

פיתות בצל

רמת קושי: קל עד בינוני

החומרים:

חצי ק"ג כוסמין 80% נפלאות

כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

חצי כפית מלח

3 כפות שמן זית

כוס וחצי מים פושרים (כוס = 180 מ"ל)

מלח

למילוי:

מטגנים קוביות בצל עד להזהבה, מוסיפים מלח ופלפל שחור.

 

אופן ההכנה:

ללוש היטיב כאשר את המלח מוסיפים בסוף ולהתפיח חצי שעה.

 

מחלקים את הבצק לכדורים, מרדדים לפיתות דקות בידיים משומנות, מחוררים בעזרת מזלג ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

שמים את הבצל מעל, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור בחום של 250 מעלות עד להשחמה ומוציאים (זהירות! חום גבוה).

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!