fbpx

פרצעל גביניות

כמות: 35-40 יחידות
רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: כ-20 דק'

החומרים:

 

לבצק

  • 1 ק"ג קמח 'נפלאות'
  • 1-1/2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס סוכר (כוס = 240 מ"ל)
  • קליפת לימון מגורדת
  • 2 ביצים M
  • תמצית וניל
  • 2 כוסות חלב
  • 200 גרם חמאה רכה

 

למילוי:

  • 500 גרם גבינת טוב טעם
  • 1/2 כוס סוכר
  • תמצית וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 ביצים M
  • קליפת לימון מגורדת
  • תמצית וניל
  • ביצה אחת טרופה -להברשה
  • סוכר לבן או חום- לקישוט
  • אבקת סוכר לפיזור – אחרי האפיה

אופן ההכנה:

לשים את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק רך ואחיד, מכסים ומתפיחים כשעה

מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת בלילה אחידה ומעבירים לשקית זילוף

מחלקים את הבצק ל-35 עד 40 יחידות

יוצרים מכל חתיכה צורת נקניק, קושרים כל נקניק לבייגל, מניחים בתבנית אפיה, מרווחים את החורים עם האצבעות ומזלפים ממלית הגבינה בין החורים

אופים ב-° 170 מעלות כ-20 דק'

מצננים ומפדרים באבקת סוכר

 

נועם זיגדון

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!