fbpx

קרואסון ללא מרגרינה

רמת קושי: קל עד בינוני
זמן אפייה: כ- 20 דקות

החומרים:

1/2 ק"ג קמח נפלאות

1 כוס מים (כוס = 180 מ"ל)

שקית שמרים טריים

1/2 כוס סוכר

1 כף משפר אפייה

1 כוס איסטנט פודינג וניל

1/2 כפית מלח

4\3 כוס שמן

3 ביצים גדולות

 

ביצה טרופה להברשה

סירופ, מילוי,לפיזור:

לסירופ: מערבבים כוס סוכר / מיץ מחצי לימון / פקק וניל / כוס מים רותחים

למילוי: קוביות שוקולד

לפיזור: סירופ מייפל / פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה:

ממיסים בקערה את השמרים, הסוכר, כף קמח וכוס מים ומחכים 10 דקות.

מוסיפים את הקמח, ובהדגרה ותוך כדי לישה מוסיפים את הפודינג, הביצים, השמן והמלח ולשים 10 דקות נוספות
מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומכניסים למקרר לשעה וחצי.

מחלקים את הבצק, מכדררים, מרדדים, חותכים למשולשים, שמים שוקולד ומגלגלים לקרואסון.

מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשקו התפר כלפי מטה ומתפיחים 45 דקות.

מברישים בביצה טרופה, מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל 10 דקות, מגבירים את החום בתנור ל 200 מעלות טורבו ל 10 דקות נוספות ומוציאים.

טובלים בסירופ שהכנו, מברישים סירופ מייפל ומפזרים פצפוצי שוקולד

איטל חלילי ז"ל

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!