fbpx

הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת

קמח נפלאות · since 1921

Artboard 1 copy 13

Artboard 1 copy 11

Artboard 1 copy 16

Artboard 1 copy 17

Artboard 1 copy 15

Artboard 1 copy 14

Artboard 1 copy 12

פילטר טיפים

עיצוב 1

לחלות יפות לשבת כדאי לשים לב כשמתפיחים בפעם השניה, אחרי עיצוב החלה, כדאי שהוא יתבצע בתבנית האפיה כשהיא מרופדת ומוכנה לאפיה, ולא על משטח העבודה. כדי שלא תצטרכו להעביר ולפגוע בתפיחה והעיצוב.

עיצוב 2

לקבלת צבע יפה לחלות או לחמניות, ערבבו 2 חלמונים, כפית סוכר, ו 2 כפיות מים (לק"ג אחד לחמניות). ולמרוח בנדיבות ובטפיחות מכל הכיוונים.

עיצוב 3

לקבלת חלה יפה לכבוד השבת: פזרו את השומשום או הפרג רק על החלקים המוגבהים של החלה, ולא בחריצים שבין הגבעות, על מנת להדגיש את הקליעה היפה.

עיצוב 4

לחלה מפוארת וחגיגית בקלי קלות: חלקו את הבצק ל-9 חלקים שווים. צרו מכל חלק כדור והניחו בתבנית עגולה בקוטר 28 ס״מ, מרופדת בנייר אפייה. מכסים, מתפיחים ומכניסים לתנור.

עיצוב 5

לקבלת חלה מעוצבת ויפה, קפלו את הקצוות לאחר הקליעה – לפני ההתפחה השניה, והחביאו אותן מתחת למאפה. אפשר גם להוריד אם יש עודף גדול מדי.

לקבלת חלה יפה לשבת

לקבלת חלה יפה לכבוד השבת: פזרו את השומשום או הפרג רק על החלקים המוגבהים של החלה, ולא בחריצים שבין הגבעות, על מנת להדגיש את הקליעה היפה.

חלות יפות

לחלות יפות לשבת כדאי לשים לב כשמתפיחים בפעם השניה, אחרי עיצוב החלה, כדאי שהוא יתבצע בתבנית האפיה כשהיא מרופדת ומוכנה לאפיה, ולא על משטח העבודה. כדי שלא תצטרכו להעביר ולפגוע בתפיחה והעיצוב.

חלה מפוארת וחגיגית בקלי קלות

לחלה מפוארת וחגיגית בקלי קלות: חלקו את הבצק ל-9 חלקים שווים. צרו מכל חלק כדור והניחו בתבנית עגולה בקוטר 28 ס״מ, מרופדת בנייר אפייה. מכסים, מתפיחים ומכניסים לתנור.

קבלת צבע יפה לחלות או לחמניות

לקבלת צבע יפה לחלות או לחמניות, ערבבו 2 חלמונים, כפית סוכר, ו 2 כפיות מים (לק"ג אחד לחמניות). ולמרוח בנדיבות ובטפיחות מכל הכיוונים.

חלה מעוצבת

לקבלת חלה מעוצבת ויפה, קפלו את הקצוות לאחר הקליעה – לפני ההתפחה השניה, והחביאו אותן מתחת למאפה. אפשר גם להוריד אם יש עודף גדול מדי.

טיפים לחיתוך עוגות

איך תחתכו את העוגה בלי לפגוע בה?
• עוגות שמרים שוקולד וכדומה, הכניסו את סכין החיתוך למקפיא לזמן מה לפני החיתוך. מומלץ גם לקרר את העוגה עצמה.
• עוגות קרם וגנאש, השרו את הסכין בכוס מים רותחים במשך דקה, ופרסו בקלות ובנעימות.
• עוגות בחושות, מומלץ לא להשתמש בסכין קטנה, שתוכלו לחתוך בכמה

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!