fbpx

הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת

קמח נפלאות · since 1921

Artboard 1 copy 13

Artboard 1 copy 11

Artboard 1 copy 16

Artboard 1 copy 17

Artboard 1 copy 15

Artboard 1 copy 14

Artboard 1 copy 12

פילטר טיפים

תסיסת השמרים

תסיסת שמרים: מהו התהליך בעבודה עם שמרים יבשים? שימו בכלי רבע כוס מים (בקיץ מים מהברז ובחורף מים פושרים), כף סוכר ושמרים. זהירות! מים חמים מדי הורגים את השמרים. להמתין מספר דקות להיווצרות קצף. כעת אפשר להוסיף לבצק בתחילת לישתו

עוגת שמרים 1

עוגות שמרים הולכים טוב יותר עם קוביות שמרים.

עוגת שמרים 2

אחרי שמגלגלים לרולדה מומלץ להכניס למקפיא למשך 20 דקות שהחיתוך אחר כך יהיה אסטתי יותר בלי שהשוקולד ימרח בצדדים.

עוגת שמרים 3

במידה ומשתמשים בחמאה או מרגרינה במקום שמן, כדאי להכניס את הבצק למנוחה במקרר במשך שעתיים.

עוגת שמרים 4

במקום הוניל הרגיל השתמשו במקל וניל או תמצית וניל ותקבלו טעם משודרג.

עוגת שמרים 5

על מנת להמנע מטעם חרוך בשוקולד מומלץ להשתמש בשוקולד משובח שהצמקאו לפחות 60% או שוקולד עם % שומן גבוה (כמו נוטלה או פסק זמן וכדומה).

 

עוגת שמרים 6

לאחר שמוציאים מהתנור כדאי להמתין לקרישת השוקולד ולא לחתוך מיד.

הפשרת מאפה שמרים

לקבלת מאפה שמרים טרי גם לאחר ההקפאה: הפשירו לטמפרטורת החדר, חממו תנור ל – 150 מעלות, הניחו קערת מים בתחתית התנור והכניסו את המאפה למשך מספר דקות. ירגיש לכם כאילו יצא עכשיו טרי מהתנור.

טיפ לחיתוך אסטתי

אחרי שמגלגלים לרולדה מומלץ להכניס למקפיא למשך 20 דקות שהחיתוך אחר כך יהיה אסטתי יותר בלי שהשוקולד ימרח בצדדים.

איך להימנע מטעם חרוך בשוקולד

על מנת להמנע מטעם חרוך בשוקולד מומלץ להשתמש בשוקולד משובח שהצמקאו לפחות 60%, או שוקולד עם % שומן גבוה (כמו נוטלה או פסק זמן וכדומה).

החלפת השמן בחמאה או מרגרינה

במידה ומשתמשים בחמאה או מרגרינה במקום שמן, כדאי להכניס את הבצק למנוחה במקרר במשך שעתיים.

להמתין לאחר שמוציאים מהתנור

לאחר שמוציאים מהתנור כדאי להמתין לקרישת השוקולד ולא לחתוך מיד.

קובית שמרים או שמרים יבשים?

עוגות שמרים הולכים טוב יותר עם קוביות שמרים.

סוד הטעם של עוגת שמרים

במקום הוניל הרגיל השתמשו במקל וניל או תמצית וניל ותקבלו טעם משודרג

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!