fbpx

הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת

קמח נפלאות · since 1921

Artboard 1 copy 13

Artboard 1 copy 11

Artboard 1 copy 16

Artboard 1 copy 17

Artboard 1 copy 15

Artboard 1 copy 14

Artboard 1 copy 12

פילטר טיפים

הקצפת ביצים

לקבלת קצף יציב יש להקפיד: שקערת המיקסר והמקצף יהיו יבשים לגמרי. שחלבון הביצים יהיו ללא טיפת חלמון. שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר. להוסיף את הסוכר לאחר כדקה של הקצפה, ולאחר מכן להמשיך בהקצפה.

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!