fbpx

הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת

קמח נפלאות · since 1921

Artboard 1 copy 13

Artboard 1 copy 11

Artboard 1 copy 16

Artboard 1 copy 17

Artboard 1 copy 15

Artboard 1 copy 14

Artboard 1 copy 12

פילטר טיפים

אפיה 1

מתכון טוב ומדוייק ככל שיהיה, לא יכול להביא בחשבון את השינויים במזג האויר, החום המדוייק בתנור שלכם ועוד. לכן, על מנת לקבל תוצאות מדוייקות באפיה, מומלץ לא לסמוך לחלוטין על זמן האפיה המופיע במתכון. כדאי לבדוק את התקדמות האפיה כמה דקות לפני הזמן הנקוב, ולהתאים את הזמנים במידת הצורך.

אפיה 2

לקבלת קרום פריך בלחמים ובאגטים, יש להכניס קערת מים בתחתית התנור במהלך האפיה.

אפיה 3

רססו שמן (עם תרסיס שמן) לאחר הוצאת החלה מהתנור בעודה חמה, שומר על הטריות ומעניק מרקם קריספי לחלה.

זמן אפייה – דיוק זמנים

מתכון טוב ומדוייק ככל שיהיה, לא יכול להביא בחשבון את השינויים במזג האויר, החום המדוייק בתנור שלכם ועוד. לכן, על מנת לקבל תוצאות מדוייקות באפיה, מומלץ לא לסמוך לחלוטין על זמן האפיה המופיע במתכון. כדאי לבדוק את התקדמות האפיה כמה דקות לפני הזמן הנקוב, ולהתאים את הזמנים במידת הצורך.

קרום פריך בלחמים ובאגטים

לקבלת קרום פריך בלחמים ובאגטים, יש להכניס קערת מים בתחתית התנור במהלך האפיה.

איך נעניק מרקם קריספי?

רססו שמן (עם תרסיס שמן) לאחר הוצאת החלה מהתנור בעודה חמה, שומר על הטריות ומעניק מרקם קריספי לחלה.

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!