fbpx

הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת

קמח נפלאות · since 1921

Artboard 1 copy 13

Artboard 1 copy 11

Artboard 1 copy 16

Artboard 1 copy 17

Artboard 1 copy 15

Artboard 1 copy 14

Artboard 1 copy 12

פילטר טיפים

עוגה בחושה 1

להקפיד על כך שהביצים ושאר המצרכים יהיו בטמפרטורת החדר, הוציאו אותם שעה לפני האפיה.

עוגה בחושה 2

מומלץ מאוד להשתמש בתבנית גבוהה, שהעוגה תעלה לגובה ותשאר אוורירית.

עוגה בחושה 3

הוסיפו מעט מלח לעוגה שתנטרל את ריח הביצים ותדגיש את שאר הטעמים.

עוגה בחושה 4

לקבלת עוגה אוורירית קבלו כלל: את הנוזלים (הביצים והשמן) מערבלים במהירות גבוהה ואת המצרכים האבקתיים (הקמח ואבקת האפיה) מערבלים במהירות נמוכה, לקראת סוף התהליך.

עוגה בחושה 5

מומלץ למלא בגובה של עד 3/4 מהתבנית, שלא יתפח ויתפזר.

עוגה בחושה 6

במידה ונוצרו בועות בבלילה, החזיקו בצידי התבנית, והטילו אותה בעדינות כמה פעמים על משטח העבודה עד שישתחררו.

עוגה בחושה 7

עוגות בחושות מכניסים לתנור לא מחומם, שלא תתפח בבת אחת שיגרום לצניחת העוגה.

עוגה בחושה 8

האפיה (בחורף) בחום של 160 מעלות במשך כשעה ו – 10 דקות.

עוגה בחושה 9

אין לפתוח את התנור במהלך האפיה, פתיחה לא מתוכננת גורמת לצניחה.

עוגה בחושה 10

מומלץ להבריש את העוגה מעט עם מיץ תפוזים, או רום, או קקאו עם מים חמימים.

עוגה בחושה 11

אין לחתוך את העוגה בעודה חמה ואף מומלץ להשאיר בתבנית במשך 20 הדקות הראשונות.

עוגה בחושה 12

תוכלו לגוון ולהכין את העוגות הבחושות שלכם בתבניות שקעים להגשה אישית. במקרה כזה יש למלא מעט פחות מגובה של 3/4.

שהעוגה תעלה לגובה

מומלץ מאוד להשתמש בתבנית גבוהה, שהעוגה תעלה לגובה ותשאר אוורירית.

עד כמה למלא?

מומלץ למלא בגובה של עד 3/4 מהתבנית, שלא יתפח ויתפזר.

הדגשת טעמים

הוסיפו מעט מלח לעוגה שתנטרל את ריח הביצים ותדגיש את שאר הטעמים.

בועות בעוגה בחושה

במידה ונוצרו בועות בבלילה, החזיקו בצידי התבנית, והטילו אותה בעדינות כמה פעמים על משטח העבודה עד שישתחררו.

טמפרטורת מצרכים בעוגה בחושה

להקפיד על כך שהביצים ושאר המצרכים יהיו בטמפרטורת החדר, הוציאו אותם שעה לפני האפייה.

טיפ לעוגה אוורירית

לקבלת עוגה אוורירית קבלו כלל:
את הנוזלים (הביצים והשמן) מערבלים במהירות גבוהה ואת המצרכים האבקתיים (הקמח ואבקת האפיה) מערבלים במהירות נמוכה, לקראת סוף התהליך.

אפית עוגה בחושה

עוגות בחושות מכניסים לתנור לא מחומם, שלא תתפח בבת אחת שיגרום לצניחת העוגה.

זמן אפיה מומלץ לעוגה בחושה

האפיה (בחורף) בחום של 160 מעלות במשך כשעה ו – 10 דקות.

חיתוך עוגה בחושה

אין לחתוך את העוגה בעודה חמה ואף מומלץ להשאיר בתבנית במשך 20 הדקות הראשונות.

מה גורם לצניחת העוגה?

אין לפתוח את התנור במהלך האפיה, פתיחה לא מתוכננת גורמת לצניחה.

עוגה בחושה בתבניות אישיות

תוכלו לגוון ולהכין את העוגות הבחושות שלכם בתבניות שקעים להגשה אישית. במקרה כזה יש למלא מעט פחות מגובה של 3/4.

להבריש את העוגה בסיום

מומלץ להבריש את העוגה מעט עם מיץ תפוזים, או רום, או קקאו עם מים חמימים.

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!