המתכונים שמצליחים כבר שנים...
בחרו את המתכון שלכם עם קמח נפלאות, מתוך עשרות מתכונים שתמיד מצליחים
חלות ולחמים
כוסמין לבן
עוגות
עוגיות
כוסמין מלא 100%
כוסמין בהיר 80%
פיצות
הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת
הקצפת ביצים
לקבלת קצף יציב יש להקפיד: שקערת המיקסר והמקצף יהיו יבשים לגמרי. שחלבון הביצים יהיו ללא טיפת חלמון. שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר. להוסיף את הסוכר לאחר כדקה של הקצפה, ולאחר מכן להמשיך בהקצפה.
עוגת שמרים [1]
עוגות שמרים הולכים טוב יותר עם קוביות שמרים.
עוגת שמרים [2]
על מנת להמנע מטעם חרוך בשוקולד מומלץ להשתמש בשוקולד משובח שהצמקאו לפחות 60% או שוקולד עם % שומן גבוה (כמו נוטלה או פסק זמן וכדומה).
עוגה בחושה [1]
תוכלו לגוון ולהכין את העוגות הבחושות שלכם בתבניות שקעים להגשה אישית. במקרה כזה יש למלא מעט פחות מגובה של 3/4.
עוגה בחושה [2]
מומלץ להבריש את העוגה מעט עם מיץ תפוזים, או רום, או קקאו עם מים חמימים.
טריות
לקבלת מאפה שמרים טרי גם לאחר ההקפאה: הפשירו לטמפרטורת החדר, חממו תנור ל – 150 מעלות, הניחו קערת מים בתחתית התנור והכניסו את המאפה למשך מספר דקות. ירגיש לכם כאילו יצא עכשיו טרי מהתנור.
עוגה בחושה [3]
אין לחתוך את העוגה בעודה חמה ואף מומלץ להשאיר בתבנית במשך 20 הדקות הראשונות.
הכנה לאפיה [1]
כדאי לייחד במטבח – סרגל או סרט מידה שמיוחד רק למאפים. יעזור לכם לחיתוכים מדוייקים ומדידות שונות בעת הצורך.