fbpx

"אנחנו מבינים רק בקמח
ועושים את זה הכי טוב שאפשר"

קמח נפלאות · since 1921

קמח כפרי
אוורירי ומלא נפלאות!
קמח שיפון מלא 100%
הינו קמח בריא ואיכותי: עשיר בסיבים תזונתיים, בעל ערכים תזונתיים...
קמח תופח
הינו קמח חיטה לבן בתוספת רכיבים להתפחה טובה ויעילה. הקמח...
קמח לחם
קמח לחם הוא פיתוח מיוחד מבית "נפלאות" להכנת לחמים ומאפים...
קמח נפלאות מיוצר על ידי טובי המומחים, בטכנולוגיות מתקדמות, ומגרעיני חיטה איכותיים שנבחרים בקפידה על מנת להבטיח שימור מלא של כל הערכים הטבעיים והבריאים של הקמח. הקמח מגיע אליכם מנופה טרי ונקי לחלוטין, באריזה סגורה הרמטית, ללא צורך בניפוי או קירור ובכשרות הבד"צ העדה החרדית.

המתכונים שמצליחים כבר שנים...

בחרו את המתכון שלכם עם קמח נפלאות, מתוך עשרות מתכונים שתמיד מצליחים

חלות ולחמים

כוסמין לבן

עוגות

עוגיות

כוסמין מלא 100%

כוסמין בהיר 80%

פיצות

הטיפים שלנו לאפיה מוצלחת

הקצפת ביצים

לקבלת קצף יציב יש להקפיד: שקערת המיקסר והמקצף יהיו יבשים לגמרי. שחלבון הביצים יהיו ללא טיפת חלמון. שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר. להוסיף את הסוכר לאחר כדקה של הקצפה, ולאחר מכן להמשיך בהקצפה.

עוגת שמרים [1]

עוגות שמרים הולכים טוב יותר עם קוביות שמרים.

עוגת שמרים [2]

על מנת להמנע מטעם חרוך בשוקולד מומלץ להשתמש בשוקולד משובח שהצמקאו לפחות 60% או שוקולד עם % שומן גבוה (כמו נוטלה או פסק זמן וכדומה).

עוגה בחושה [1]

תוכלו לגוון ולהכין את העוגות הבחושות שלכם בתבניות שקעים להגשה אישית. במקרה כזה יש למלא מעט פחות מגובה של 3/4.

עוגה בחושה [2]

מומלץ להבריש את העוגה מעט עם מיץ תפוזים, או רום, או קקאו עם מים חמימים.

טריות

לקבלת מאפה שמרים טרי גם לאחר ההקפאה: הפשירו לטמפרטורת החדר, חממו תנור ל – 150 מעלות, הניחו קערת מים בתחתית התנור והכניסו את המאפה למשך מספר דקות. ירגיש לכם כאילו יצא עכשיו טרי מהתנור.

עוגה בחושה [3]

אין לחתוך את העוגה בעודה חמה ואף מומלץ להשאיר בתבנית במשך 20 הדקות הראשונות.

הכנה לאפיה [1]

כדאי לייחד במטבח – סרגל או סרט מידה שמיוחד רק למאפים. יעזור לכם לחיתוכים מדוייקים ומדידות שונות בעת הצורך.

להשיג ברשתות השיווק הנבחרות

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!